INSTAGRAM’IN YENİ GÜNCELLEMESİ, İÇERİK PLANLAMASI

Instagram’ın en çok beklenen özelliklerinden biri olan içerik planlaması geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Instagram’a gelecek yeni güncelleme ile fotoğraf ve videoları 75 güne kadar planlayabilirsiniz.

İçerik planlama özelliği uzun yıllardır beklenen bir özellikti. Bu özellik ile Instagram kullanıcıları yapacakları paylaşımları aynı gün paylaşmak zorunda kalmayacak. Bu sayede kullanıcılar paylaşımlarını paylaşmak istedikleri gün için planlayabilecek.

İçerik Planlaması Özellikleri

Instagram kullanıcıları, paylaşmak istedikleri fotoğraf ve videoları “gelişmiş seçeneklere” tıklayarak “ bu gönderiyi planla” seçeneğini aktif hale getirmeleri yeterli olacaktır. Ayrıca “planlanan içerikler” sekmesinde planlanan içerikleri görebilirsiniz. Bu özellik ile gönderiler ileri tarihte paylaşılabilecek.
İçerik planlama özelliğinin ilerleyen günlerde kullanıma sunulması bekleniyor.

Instagram

Günümüzde en çok kullanan Instagram, bir fotoğraf ve video paylaşma platformudur. Instagram uygulaması ile fotoğraf ve video paylaşabilir, paylaşımlara yazılar ekleyebilir, canlı yayınlar yapabilir, ürün tanıtabilirsiniz. Bunun dışında sevdiğiniz insanları takip edebilir, mesaj atabilir, etkinlik duyuruları yapabilirsiniz.
Yapılan en son açıklamaya göre Instagram’ın aktif kullanıcı sayısı dünya çapında 3.71 milyar olduğu belirtildi.